Treća manifestacija “Šta sve umem, šta sve znam”

U saradnji sa OŠ “Sava Jovanović Sirogojno” udruženje “DAJ MI RUKU” treću godinu za redom organizuje manifestaciju “Šta sve umem, šta sve znam”. Manifestacija se održava tradicionalno 19.maja u dvorištu partnerske škole sa početkom u 11h.

Ovaj događaj ima za cilj da upozna širu javnost sa potencijalima i mogućnostima dece sa smetnjama u razvoju, ukazivanjem na činjenicu da i oni mogu biti produktivni članovi društva. Ideja je da se zainteresovani uvere da i deca sa posebnim potrebama mogu da se snađu i budu podjednako dobri u raznim ulogama.

Program manifestacije sastoji se iz muzičko-scenskog nastupa dece i nastavnika partnerske škole, preko 15 štandova na kojima deca sa smetnjama u razvoju prikazuju svoje radove, proces nastanka svojih umetničkih dela, ali drže i kratke obuke za goste kako se prave posude od gline, magnetici, kako se tka i pustuje vuna, kako se pravi rasad, sportskog poligona osmišljenog od strane naših učesnika iz projekta “Stariji brat, starija sestra”, mini filmskog studija, itd.

Podršku manifestaciji pružaju Rotary E-Club of D2483, Coca Cola HBC, firme Atomic, Vanja Lux, Manobiyo i brojni drugi prijatelji i saradnici.

Sav prihod od prodaje ide za materijal za radionice i za aktivnosti na programu “Stariji brat, starija sestra”.

Dođite da se družimo i da vam pokažemo šta sve umemo i šta sve znamo 🙂

Manifestacija 2015
Manifestacija 2016

Udruženje "DAJ MI RUKU"