Udruženje "DAJ MI RUKU"
Volontiranje | Donacije | Humanitarne akcije

Održana manifestacija “Šta sve umem, šta sve znam”

  Home  /  AKTUELNOSTI  /  Održana manifestacija “Šta sve umem, šta sve znam”

Održana manifestacija “Šta sve umem, šta sve znam” Image

Održana manifestacija “Šta sve umem, šta sve znam”

 

Dana 19.maja 2015. godine u dvorištu OŠ Sava Jovanović Sirogojno održana je manifestacija „Šta sve umem, šta sve znam“ kao završnica projekta „Stariji brat, starija sestra 2013-2015“.

Cilj ove manifestacije bio je da pokažemo javnosti kako se usmeravaju potencijali dece sa smetnjama u razvoju kroz rad u školskim sekcijama. Glavni događaj bio je prodajna izložba dečijih radova kao prva akcija za prikupljanje sredstava za ugradnju lifta u školi. Izložbu su pratili i štandovi  likovne, keramičke, ekološke i radionice veza i narodne radinosti na kojima su učenici škole Sava Jovanović Sirogojno pokazivali kako nastaju njihova umetnička dela i, zajedno sa nastavnicima, održali i kratke kurseve za goste.

Volonteri na projektu organizovali su kreativne igre u kojima su učestvovali svi gosti, a veliku pomoć im je pružio i glumac Aleksandar Radojicic koji je svojim igrama i glumačkim vežbama podsticao interakciju među publikom.

Radujemo se činjenici da su gosti manifestacije predstavnici sva tri sektora društva – državnog, poslovnog i civilnog i verujemo da smo na ovaj način javnosti preneli deo dobre atmosfere i pozitivne energije koja svakodnevno kruži tokom rada sa našom decom.

Donatori manifestacije su naši stalni saradnici Vanja Lux – Ovsi keks i SVM d.o.o.

Zahvaljujemo se glumcu Aleksandru Radojičiću na energiji i posvećenosti i svim gostima i saradnicima na dobrom raspoloženju. Pozivamo vas da nam se priključite i sledeće godine na ovoj manifestaciji.

Author | Mladen Comments | 0 Date | 20. May 2015.

categories & tags

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in posts
  Search in pages
  Filter by Categories
  AKTUELNOSTI
  HUMANITARNE AKCIJE
  PROJEKTI