Budi volonter

Želim da vam poželim sreću u ovom načinu rada i dajem toplu preporuku. Mnogo ćete dobiti ovim projektom, sigurno je jedan od najobuhvatnijih i najozbiljnijih projekata ovog tipa. Ono što ćete naučiti, steći i raditi tokom projekta sigurno nemate prilike da radite na bilo koji drugi način.

Bojana

Oligofrenolog, volonter od 2013 do 2015

Prihvatate odgovornost koja je velika, te se shodno tome i ponašajte. Uložite vreme i sebe, jer je zadovoljstvo zbog vremena provedenog sa decom nezamenljivo. Pokažite detetu da vam je stalo, vratiće vam duplo. Nezaboravno i nezamenljivo iskustvo koje će vam mnogo značiti i na poslovnom i na privatnom planu.

Jelena

Socijalna radnica, volonter od 2015 do 2017

Budite deo projekta „Stariji brat, starija sestra“ i zaista ćete se tako osećati. Imaćete priliku da se osećate kao deo nečega, nečeg što je jako lepo, što vam daje snagu i energiju. Neverovatno iskustvo koje bih opet rado ponovila.

Katarina

Oligofrenolog, volonter od 2015 do 2017

Budite srećni što vam se ukazala šansa da budete deo ovog tima i cele ove priče, jer je ovaj projekat jedan rudnik blaga i ako to prepoznate na vreme dobićete mnogo više nego što vam se nudi.

Milica

Student psihologije, volonter od 2015 do 2018

U toku volontiranja razvila sam vestinu osluskivanje tudjih potreba. Strpljenje stečeno u radu sa najmlađima pomoglo mi je da istrajem u kriznim situacijama na sadašnjem poslu. Takođe, navela bih i saradnju sa svojim koordinatorom, ovaj način komunikacije i podrške koji sam u projektima imala utabao je stazu u mom načinu postavljanja prema svojim praktikantima sada, što se pokazalo kao neprocenljiva veština.

Katarina

Master psiholog, volonter od 2016 do 2018

Hvala ekipi udruženja „Daj mi ruku“ na tome što pružaju priliku i nama, koji ranije nismo imali iskustva u sličnom radu, da učestvujemo, napredujemo i usavršavamo se. Krenuli su sa nama praktično od nule, a kako su i sami još na intervjuu za volontiranje rekli, koliko im znače volonteri na realizaciji projekta, toliko im znači i da sam volonter stekne korisna znanja i da profesionalno napreduje, a svakako, rad na sebi je ključan faktor za to.

Jovana

Defektolog, volonter od 2018 do 2019

Smatram da su programi jako efikasni, čini mi se da su deca sa kojom smo radili primetila da smo mi tu zbog njih, shvatili su šta mi od i za njih želimo. Mislim da deci to može biti značajno. Drago mi je što sam bio deo takve organizacije.

Nicolo

Socijalni radnik, student na praksi 2017

  studenti
  0

  STUDENATA

  deca
  0

  DECE I MLADIH

  group-1
  0 +

  GRUPA DECE

  donation-3
  0 %

  LJUBAVI

  Udruženje "DAJ MI RUKU"