Udruženje "DAJ MI RUKU"
Volontiranje | Donacije | Humanitarne akcije

Održana II manifestacija “Šta sve umem, šta sve znam”

  Home  /  AKTUELNOSTI  /  Održana II manifestacija “Šta sve umem, šta sve znam”

Održana II manifestacija “Šta sve umem, šta sve znam” Image

Održana II manifestacija “Šta sve umem, šta sve znam”

Druga po redu manifestacija „Šta sve umem, šta sve znam“ održana je 19. maja u dvorištu Osnovne škole za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju „Sava Jovanović Sirogojno“. U organizaciji ovog događaja škola je partner sa udruženjem „DAJ MI RUKU“.

Program je obuhvatio predstavljanje radionica na petnaest štandova gde su, pored dece iz škole domaćina, učestvovali i roditelji i brojni gosti sa svojim štandovima i pokazivali kako stvaraju svoja umetnička dela. Volonteri udruženja „DAJ MI RUKU“ vodili su niz kreativnih radionica sa decom iz partnerskih škola i predškolskih ustanova i ostalim gostima. U okviru muzičko-scenskog programa učenici i nastavnici škole predstavili su se i plesnim i pevačkim nastupima, u saradnji sa specijalnim gostima iz hora Horkestar. Zahvaljujući donaciji kompanije C&A učenici škole, mali manekeni, prošetali su u odeći ovog poznatog brenda. Udruženje „Smešak“ i kompanije IDEA donirali su slatke i slane pakete za učesnike. Dodeljene su i nagrade za najkreativniji, najveseliji i štand „vredne ruke“.

I ove godine manifestaciju su posetila deca i nastavnici iz partnerskih škola, predstavnici Gradske opštine Zemun i predstavnici firmi, udruženja itd. Događaj su medijski propratili Radio Beograd 202 i RTS.

Šta sve umem, šta sve znam 2015

Author | Mladen Comments | 0 Date | 22. May 2016.

categories & tags

 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in posts
  Search in pages
  Filter by Categories
  AKTUELNOSTI
  HUMANITARNE AKCIJE
  PROJEKTI