Održana II manifestacija “Šta sve umem, šta sve znam”

Druga po redu manifestacija „Šta sve umem, šta sve znam“ održana je 19. maja u dvorištu Osnovne škole za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju „Sava Jovanović Sirogojno“. U organizaciji ovog događaja škola je partner sa udruženjem „DAJ MI RUKU“.

Program je obuhvatio predstavljanje radionica na petnaest štandova gde su, pored dece iz škole domaćina, učestvovali i roditelji i brojni gosti sa svojim štandovima i pokazivali kako stvaraju svoja umetnička dela. Volonteri udruženja „DAJ MI RUKU“ vodili su niz kreativnih radionica sa decom iz partnerskih škola i predškolskih ustanova i ostalim gostima. U okviru muzičko-scenskog programa učenici i nastavnici škole predstavili su se i plesnim i pevačkim nastupima, u saradnji sa specijalnim gostima iz hora Horkestar. Zahvaljujući donaciji kompanije C&A učenici škole, mali manekeni, prošetali su u odeći ovog poznatog brenda. Udruženje „Smešak“ i kompanije IDEA donirali su slatke i slane pakete za učesnike. Dodeljene su i nagrade za najkreativniji, najveseliji i štand „vredne ruke“.

I ove godine manifestaciju su posetila deca i nastavnici iz partnerskih škola, predstavnici Gradske opštine Zemun i predstavnici firmi, udruženja itd. Događaj su medijski propratili Radio Beograd 202 i RTS.

Šta sve umem, šta sve znam 2015

Udruženje "DAJ MI RUKU"