II manifestacija “Šta sve umem, šta sve znam”

Pozivnica, Manifestacija 'Sta sve umem, sta sve znam'

Pozivamo vas na II manifestaciju “Šta sve umem, šta sve znam” koja će biti održana 19.maja 2016.godine u dvorištu OŠ “Sava Jovanović Sirogojno”. Dođite da zajedno provedemo jedan neobičan dan.

Već drugu godinu za redom udruženje „DAJ MI RUKU“ organizuje manifestaciju „Šta sve umem, šta sve znam“ u partnerstvu sa OŠ “Sava Jovanović Sirogojno”. Cilj ovog događaja je da pokažemo javnosti kako se usmeravaju potencijali dece sa smetnjama u razvoju učešćem u brojnim školskim i vanškolskim aktivnostima.

Ove godine, manifestacija „Šta sve umem, šta sve znam“ održava se 19. maja, sa početkom u 10 časova. Program će obuhvatiti predstavljanje radionica na više od deset štandova gde će poseban doprinos dati roditelji učenika koji će svoja umeća pokazati na zasebnim štandovima.
U okviru muzičko-scenskog programa koji će trajati od 11 do 12 časova, uživaćemo u plesnim i pevačkim nastupima učenika i nastavnika škole, kao i specijalnog gosta, hora Horkestar. Zahvaljujući donaciji kompanije C&A, naši mali manekeni prošetaće u odeći ovog poznatog brenda. Volonteri udruženja „DAJ MI RUKU“ vodiće niz kreativnih radionica sa decom iz partnerskih škola i predškolskih ustanova i brojnim gostima – saradnicima i partnerima iz sva tri sektora društva.

Program manifestacije:
10:00-10:10 otvaranje manifestacije
10:05-11:00 kreativni štandovi i kursevi za goste, kreativne radionice
11:00-12:00 muzičko-scenski program
12:00-12:30 izbor za naj štand
12:30-13:00 obilazak škole i Centra za edukaciju, terapiju i rehabilitaciju

Udruženje "DAJ MI RUKU"