Novogodišnje čestitke i dečiji osmeh

Novogodišnja akcija udruženja „DAJ MI RUKU“

„Novogodišnje čestitke i dečiji osmeh“

Uplatom donacije od 20.000 RSD dobijate 100 novogodišnjih čestitki sa logom vaše firme koje izrađuju deca i mladi iz ranjivih grupa uz podršku naših volontera. Ove čestitke mogu biti sjajan poklon vašim poslovnim partnerima, prijateljima, porodici. Vaša socijalna odgovornost njima donosi novogodišnje paketiće, a svima nama njihov osmeh i radost.

Prijave najkasnije do 15. decembra na mail: office@dajmiruku.org

Udruženje „DAJ MI RUKU“ iz Beograda upućuje poziv kompanijama, firmama, institucijama, organizacijama i ostalim zainteresovanima da se priključe našoj akciji „Novogodišnje čestitke i dečiji osmeh“. Naše udruženje osnovano je 2009. godine. Osnivači i autori programa i projekata su socijalni radnici, psiholozi, pedagozi i psihoterapeuti. Većina naših projekata usmerena je na rad sa decom i mladima u Beogradu i Nišu uz posebne programe za decu sa smetnjama u razvoju, problemima u ponašanju,  Romima, itd. Sarađujemo sa osnovnim školama za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju, redovnim školama, predškolskim ustanovama i fakultetima.

Četvrtu godinu za redom organizujemo novogodišnje aktivnosti na kojima naši korisnici, uz pomoć i podršku naših volontera, prave novogodišnje čestitke za svoju porodicu, drugare i studente sa kojima provode vreme. U ovim aktivnostima deca i mladi imaju priliku da izraze svu svoju kreativnost i da koriste raznolike materijale te im ovakav način rada pričinjava veliko zadovoljstvo i uvek naprave veliki broj zanimljivih čestitki.

Pokrenuli smo akciju „Novogodišnje čestitke i dečiji osmeh“ sa namerom da vam predstavimo radove dece i ponudimo vam da uplatom donacije od 20.000 din dobijete 100 novogodišnjih čestitki ručne izrade koje možete poslati svojim poslovnim partnerima, prijateljima, porodici. Za taj novac deci obezbeđujemo novogodišnje paketiće i činimo im praznike radosnijim. Na čestitkama možemo staviti i vaš logo i tokom izrade uvažiti neke od vaših predloga i sugestija.

Ukoliko ste zainteresovani da se priključite akciji i tako ulepšate praznike vama dragim ljudima i našoj deci, molim vas da nas kontaktirate na mail office@dajmiruku.org ili dajmirukusbss@gmail.com.

Na sledećim linkovima možete pogledati kako izgledaju naše novogodišnje aktivnosti:

https://www.dajmiruku.org/zavrsena-novogodisnja-akcija/

https://www.dajmiruku.org/novogodisnje-aktivnosti/

https://www.dajmiruku.org/novogodisnje-druzenje/

 Očekujemo vas i želimo vam srećne predstojeće praznike!

Udruženje "DAJ MI RUKU"