Kamp za decu i mlade sa smetnjama u razvoju-Poziv za saradnike

POZIV ZA SARADNIKE (studente osnovnih i master studija, svršene studente i druge zainteresovane) ZA UČEŠĆE NA KAMPU ZA DECU I MLADE SA SMETNJAMA U RAZVOJU

Naše drage kolege i prijatelji iz udruženja "Plavi čuperak" organizuju dva kampa na Zlatiboru za decu i mlade sa smetnjama u razvoju. Potrebni su im saradnici koji bi im volonterski pomagali na kampu i učestvovali u celodnevnim aktivnostima sa decom i mladima. Realizacija je planirana za januar 2023:
Prvi kamp od 15. do 21.januara
drugi kamp od 22. do 28.januara.

Početkom novembra biće organizovane dve radionice upoznavanja svih učesnika.

Sva pitanja kao i prijavu (CV i kratko motivaciono pismo) možete slati na email: ivovic.milijana075@gmail.com


Udruženje ,,Plavi čuperak, na čelu sa svojim timom iskusnih defektologa, medicinskim osobljem i saradnicima (volonterima) iza kojih stoji višedecenijski rad sa osobama sa posebnim potrebama, organizuje kamp na Zlatiboru. U saradnji sa humanitarnom organizacijom "Dečije srce" kamp ce biti realizovan u njihovoj kući na Zlatiboru koja je posebno opremljena i adaptirana za rad sa decom i mladima sa smetnjama u razvoju.

Kamp je osmišljen tako da deci omogući da dobiju priliku za putovanje koje nije vezano za porodicu ili školu, već putovanje sa prijateljima sa kojima će se družiti, zabavljati i što je najbitnije, ovladati veštinama za svakodnevno funkcionisanje i postati samostalniji.

Ciljna grupa su deca i mladi sa smetnjama u razvoju iz bioloških i hraniteljskih porodica, kao i iz socijalno nestimulativnog okruženja.

Udruženje "DAJ MI RUKU"