Omladinska razmena u Grčkoj

Draga naša omladino,
Pozivamo vas na još jedno zanimljivo, edukativno druženje sa našim omladinskim liderima. U periodu od 01.11.2022. do 10.11.2022. naše udruženje učestvuje u omladinskoj razmeni u Grčkoj, u priobalskom gradiću na Halkidikiju, Nea Kalikratia. Razmena se sprovodi u okviru Erasmus+ programa. Tema projekta se upravo tiče vas, mladih građana, o čemu svedoči i naziv projekta – “Youth are the Future”. Osnovni cilj projekta jeste osnaživanje i podsticanje mladih ljudi da participiraju u procesu donošenja odluka o javnim politikama u svojim zemljama. Mladi koji budu odabrani imaće priliku da učestvuju u radionicama i aktivnostima koje su osmišljene u skladu sa tematikom projekta i putem kojih će steći nova znanja i imati priliku da prenesu znanje na druge učesnike. Takođe, imaće priliku da upoznaju mlade iz drugih zemalja, kao i da steknu nova znanja o drugim kulturama, da dalje razvijaju komunikacione veštine, itd.
Ukoliko si zainteresovan/a da učestvuješ u razmeni, pošalji na sledeću mejl adresu svoj CV i kratko motivaciono pismo: dajmirukusbss@gmail.com
Prijave za razmenu traju do 22. oktobra.
P. S. Jedino što se od učesnika traži jeste osnovno znanje engleskog jezika, kao i volja da se učestvuje u radionicama i aktivnostima.
Ilija, Omladinski lide
Udruženje "DAJ MI RUKU"