Pleši, igraj, takmiči se za malog Lazu

HUMANITARNA SALSA ŽURKA, TURNIR U ODBOJCI NA PESKU

Poštovani prijatelji,
Pozivamo Vas da se u nedelju 21. jula odazovete i dođete na humanitarnu žurku koja će se održati za malog dvogodišnjeg Lazara Preradovića koji boluje od velikog tumora na desnoj moždanoj hemisferi. S obzirom na ozbiljnost intervencije Lazar mora da se leči u inostranstvu.

U nedelju na Adi u Afri Cafe-u od 17 časova organizujemo veliku humanitarnu salsa žurku kada ćemo prikupljati donacije za ovog mališana kako bi smo barem malo pomogli da se sakupi dovoljno novca za njegovo lečenje. 

Ako volite da plešete, da igrade odbojku na pesku, da se družite, kupate, dođite u nedelju do Ade i do Afri cafe-a (Makiška strana 4. lokal) da svi zajedno na jedan pozitivan način pomognemo Lazi koliko možemo.

Ako niste u mogućnosti da dođete uplatu možete izvršiti direktno na sledeće račune u Societe General Banci:

Dinarski žiro-račun: 275-17512209095-15
Devizni žiro-račun: 275-17512209097-09

SALSA PARTY – 17H
Bilo da ste iskusni plesač ili početnik zaplešite sa nama uz predivan zalazak sunca. Ako niste plesali ranije nemojte biti stidljivi zaplešite ovu noć.

BEACH VOLLEYBALL – 16:30
Žreb i izvlačenje ekipa za beach volley počinje u 16:30. Ekipe se sastoje od 2 momka i 2 devojke. Učešće za turnir je 400 din po ekipi i celokupan fond od kotizacija ide za pomoć Lazaru. Pošaljite ime ekipe i imena članova sms-om na 0606066996. Turnir počinje od 17 časova. Spremili smo lepe nagrade za pobednike.

ŠKOLICA PLESA ZA DECU – 18H
Na dečijem igralištu iza Afri Cafea instruktori plesa će Vašim mališanima pomoći da savladaju osnovne korake plesa i zajedno će zaplesati najpopularnije plesove u peščanoj igraonici Afri Cafe-a.

Udruženje "DAJ MI RUKU"