“Čestitka za paketić, paketić za osmeh”

 

Novogodišnja akcija humanitarnog udruženja „DAJ MI RUKU“

„Čestitka za paketić, paketić za osmeh“

 

Uplatom donacije od 10.000 RSD dobijate 100 novogodišnjih čestitki sa logom vaše firme koje izrađuju socijalno ugrožena deca i mladi uz podršku naših volontera. Ove čestitke mogu biti sjajan poklon vašim poslovnim partnerima, prijateljima, porodici. Vaša socijalna odgovornost njima donosi novogodišnje paketiće, a svima nama njihov osmeh i radost.

Prijave najkasnije do 5. decembra na mail:
office@dajmiruku.org

 

Udruženje „DAJ MI RUKU“ iz Beograda upućuje poziv kompanijama, firmama, institucijama, organizacijama i ostalim zainteresovanima da se priključe našoj akciji „Čestitke za paketiće, paketići za osmeh“.

Naše udruženje osnovano je 2009. godine. Osnivači i autori programa i projekata su socijalni radnici, psiholozi, pedagozi, porodični terapeut i psihodramski psihoterapeut koji rade u cilju poboljšanja kvaliteta života dece i mladih. Većina naših projekata usmerena je na rad sa socijalno ugroženom decom u Beogradu i Nišu: deca sa smetnjama u razvoju, problemima u ponašanju, zanemarivana i zlostavljana deca, Romi, itd. Sarađujemo sa osnovnim školama za obrazovanje dece sa smetnjama u razvoju, redovnim školama, predškolskim ustanovama i fakultetima.

Treću godinu za redom organizujemo novogodišnje aktivnosti na kojima naši korisnici, uz pomoć i podršku naših volontera, prave novogodišnje čestitke za svoju porodicu, drugare i studente sa kojima provode vreme. U ovim aktivnostima deca i mladi imaju priliku da izraze svu svoju kreativnost i da koriste raznolike materijale te im ovakav način rada pričinjava veliko zadovoljstvo i uvek naprave veliki broj zanimljivih čestitki.

Pokrenuli smo akciju „Čestitke za paketiće, paketići za osmeh“ sa namerom da vam predstavimo radove dece i ponudimo vam da uplatom donacije od 10.000 din dobijete 100 novogodišnjih čestitki ručne izrade koje možete poslati svojim poslovnim partnerima, prijateljima, porodici. Za taj novac deci obezbeđujemo novogodišnje paketiće i činimo im praznike radosnijim. Na čestitkama možemo staviti i vaš logo i tokom izrade uvažiti neke od vaših predloga i sugestija.

 

Ukoliko ste zainteresovani da se priključite akciji i tako ulepšate praznike vama dragim ljudima i našoj deci, molim vas da nas kontaktirate na mail office@dajmiruku.org ili dajmirukusbss@gmail.com.

 

Na sledećim linkovima možete pogledati kako izgledaju naše novogodišnje aktivnosti:

https://www.dajmiruku.org/novogodisnje-aktivnosti/

https://www.dajmiruku.org/novogodisnje-druzenje/

https://www.dajmiruku.org/novogodisnje-cestitke/

 Očekujemo vas i želimo vam srećne predstojeće praznike!

Udruženje "DAJ MI RUKU"