Udruženje "DAJ MI RUKU"
Volontiranje | Donacije | Humanitarne akcije

Stariji brat, starija sestra 2015-2017

  Home  /  PROJEKTI  /  Stariji brat, starija sestra 2015-2017

Projekat “Stariji brat, starija sestra 2015-2017” deo je programa Stariji brat, starija sestra koji naše udruženje sprovodi od 2011. godine.

Treći ciklus programa trajao je od septembra 2015 do februara 2017 godine. na zahtev volontera trajanje projekta je produženo do kraja juna 2017.godine. U ovom ciklusu programa proširili smo broj saradnika na još tri osnovne škole: OŠ Dragan Kovačević, OŠ Branko Radičević i OŠ Novi Beograd. Volonteri na projektu su studenti Fakulteta političkih nauka,odeljenje za socijalnu politiku i socijalni rad, Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju, smer Specijalna edukacija i rehabilitacija osoba sa teškoćama u mentalnom razvoju, Učiteljskog fakulteta, studijski program za obrazovanje učitelja, Filozofskog fakulteta, Odeljenje psihologije.

Tokom ovog ciklusa održana je II manifestacija “Šta sve umem, šta sve znam” uz podršku kompanije IDEA, udruženja “Smešak”, firme Vanja Lux, kompanije C&A.

Donator ovog ciklusa je Ambasada Švajcarske u Beogradu. Saradnici na projektu su Zoo vrt grada Beograda, KK Crvena Zvezda, Pozorište “Pinokio”.

Od školske 2015/2016 godine projekat je postao i deo stručne prakse za studente III i IV godine Fakulteta političkih nauka, odeljenja za socijalnu politiku i socijalni rad. • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in posts
  Search in pages
  Filter by Categories
  AKTUELNOSTI
  HUMANITARNE AKCIJE
  PROJEKTI