Udruženje "DAJ MI RUKU"
Volontiranje | Donacije | Humanitarne akcije

Rastilište

Program “Rastilište” ima za cilj podsticanje socio – emocionalnog razvoja dece uzrasta od 4 do 7 godina upotrebom pozorišnih metoda i tehnika. Usmeren je na obuku vaspitača i volontera, budućih socijalnih radnika, defektologa, pedagoga, vaspitača, psihologa, za vođenje seta radionica pod nazivom “Kroz pokret i reči postajemo veći”.
Prvi ciklus programa realizovan je 2013. godine, kroz projekat “Rastilište-kroz pokret i reči postajemo veći” u partnerstvu sa Predškolskom ustanovom Zvezdara. Projekat je podržala Gradska opština Zvezdara i Gradski sekretarijat za dečju zaštitu. Vaspitači vrtića “Maštarije” program su sprovodili i tokom 2014 i 2015. godine.

Deo programa “Rastilište” je i projekat “Znam ja, znaćeš i ti” koji se od 2016.godine sprovodi u vrtiću “Zeka” na opštini Novi Beograd i vrtiću “Mali princ” na opštini Palilula integrisan u program rada vrtića. Projekat se radi u saradnji sa PU “11.april” i PU “Boško Buha”, uz podršku GO Palilula i Instituta za javno zdravlje Srbije Dr Milan Jovanović Batut.

  

 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in posts
  Search in pages
  Filter by Categories
  AKTUELNOSTI
  HUMANITARNE AKCIJE
  PROJEKTI