Udruženje "DAJ MI RUKU"
Volontiranje | Donacije | Humanitarne akcije

Potreban volonter za upravljanje Google AdWords nalogom

  Home  /  AKTUELNOSTI  /  Potreban volonter za upravljanje Google AdWords nalogom

Potreban volonter za upravljanje Google AdWords nalogom Image

Potreban volonter za upravljanje Google AdWords nalogom

Ekstenzije, kampanje, tracking, click rate, impressions, konverzije, CPA … Umeš li da upravljaš Google AdWords nalogom, razumeš se u pravljenje sajtova, možeš da odvojiš dva sata svog vremena nedeljno? Pridruži nam se! 🙂

Udruženju “DAJ MI RUKU” potreban je volonter koji bi kreirao/vodio kampanje na Google-u, a u vezi sa našim aktivnostima: događaji, pozivi za angažovanje volontera, saradnika, pozivi donatorima i slično.

Ukoliko ste zainteresovani da se na ovaj način pridružite našem timu, javite nam se na mail office@dajmiruku.org do 15. februara 2019. godine.

 

 „DAJ MI RUKU“ je nevladino, neprofitno i nestranačko udruženje građana, osnovano februara 2009. godine radi ostvarivanja ciljeva u oblasti socio-humanitarnog rada. Osnivači udruženja su diplomirani socijalni radnici i psiholozi čija je glavna misija poboljšanje kvaliteta života dece i omladine, sa fokusom na socijalno ugrožene pojedince i grupe.

 

“DAJ MI RUKU dobija donaciju od Google Ad Grants-a. ProgramGoogle Ad Grants podržava registrovane neprofitne organizacije koje dele Google-ovu filozofiju društveno-korisnog rada u svetu u oblastima kao što su nauka i tehnologija, obrazovanje, svetsko javno zdravlje, životna sredina, zalaganje za mlade i umetnost. Google AdGrants je dobrotvorni program za oglašavanje koji dodeljuje besplatno onlajn oglašavanje neprofitnim organizacijama preko Google AdWords-a.”

 

Author | Mladen Comments | 0 Date | 2. February 2019.

categories & tags

 • Generic selectors
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in posts
  Search in pages
  Filter by Categories
  AKTUELNOSTI
  HUMANITARNE AKCIJE
  PROJEKTI